Opdateringer COVID19/Coronavirus

11.03.2020

VIGTIG INFO FRA SKOLECHEFEN

Kære forældre

Som mange af jer sikkert allerede ved, har myndighederne hertil aften taget nye og markante skridt overfor spredningen af COVID19/coronavirus. Derfor denne korte information.

Fra på mandag 16/3 - 2020 og foreløbig to uger frem skal alle elever blive hjemme fra skole.

Hvis det på nogen måde er muligt, bedes I holde jeres børn hjemme med øjeblikkelig virkning. I bedes orientere skolen, hvis jeres børn bliver hjemme. Dette gør I ved at skrive til jeres barns klasselærer.

Der vil i morgen, torsdag, komme flere informationer om, hvordan den kommende tid håndteres - herunder muligheder for nødpasning under helt særlige omstændigheder.

Tak, for jeres forståelse - og fordi I hjælper med, at vi passer godt på hinanden!